maandag 18 januari 2010

Meer geweld tegen homo's.

De telegraaf meldt vandaag: Meer geweld tegen homo's gemeld
Maar liefst 25% meer meldingen van geweld tegen homo's.
Volgens de woordvoerder van de politie betekend dit echter niet dat er ook sprake is van meer geweld tegen homo's:
„We hebben het gevoel dat mensen sneller de weg naar de politie weten te vinden. Misschien ligt dit getal wel veel dichter bij de werkelijkheid dan de cijfers uit 2007.”
aldus een woordvoerder in de Telegraaf.

Wat een ongelooflijk Nederlandse reactie weer. Bah! Ieder weldenkend mens weet dat er wel degelijk sprake is van meer geweld tegen homo's. Maar ja, we weten ook dat dit komt door asociale moslims, met name Marokkanen en we willen natuurlijk niet dat de boel escaleerd.

Dus dan maar roepen "we hebben het gevoel" en "misschien ligt". Hoe komt de politie hierbij? Is dit onderzocht? Ik ken veel mensen uit de homogemeenschap en ik heb het gevoel dat de aangiftebereidheid juist is gedaald. Er is geen of weinig vertrouwen in justitie, er heerst meer en meer een gevoel van angst en na jaren en jaren van strijd waarin eindelijk homoseksualiteit echt werd geaccepteerd zijn we weer terug bij af...
Dat alles om de utopie van geslaagde multiculturele samenleving maar in stand te houden.

Ik was trots op ons land toen wij, als eerste ter wereld het homohuwelijk erkende.
Helaas schaam ik mij nu diep door de typisch Nederlandse farizeeër mentaliteit.
We ontkennen, we verloochenen en we nuanceren volslagen ten onrechte en tegen beter weten in:

Door universitair onderzoek uit 2008 weten we immers wel beter:
"Geweld tegen homo's in Amsterdam komt veel vaker voor dan gedacht.
Er zijn jaarlijks minstens duizend incidenten en waarschijnlijk nog veel meer, maar de meeste slachtoffers doen geen aangifte bij de politie. Dat blijkt uit een onderzoek van de Universiteit van Amsterdam.
De daders zijn in Amsterdam relatief vaak van Marokkaanse afkomst."

Geweld tegen homo's is onacceptabel en dient keihard te worden bestraft. We kunnen, zullen en mogen dit niet tolereren. Het valt niet mee en het komt niet omdat homo's sneller aangifte doen.
Veel (en dus niet een kleine minderheid) Marokkanen lachen ons rechtsysteem uit, en tasten de fundamenten van onze rechtstaat aan.
Ook geweld tegen vrouwen komt steeds vaker voor.
Gaan we terug naar de middeleeuwen? Accepteren we het dat meisjes worden aangerand in zwembaden, worden uitgescholden voor hoer? Antisemitisme neemt ook toe en ook daar vaak weer de Marokkanen.

Heren politici wanneer leert u het nou eens:
- Het is niet een kleine groepje, maar een zeer grote groep al dan niet de meerderheid van de met name Marrokkaanse jongeren die geen enkel respect meer tonen voor onze rechtstaat en de fundamenten daarvan.
- Ze zijn geen slachtoffer maar dader en dienen ook zo te worden behandeld. De groep is de regel en niet de uitzondering.
- Taakstraffen lossen niets op, gesubsidieerde roversholen met de naam buurthuis evenmin. lange gevangenisstraffen en opsluiting in een gesloten inrichting met militair regime voor minderjarigen wellicht wel.
- Wie zich niet wil schikken aan de een van de belangrijkste fundamenten van onze samenleving (geen geweld tegen mensen om geloof, ras, seksuele voorkeur of geslacht) hoort niet thuis in Nederland danwel (indien er geen uitzetting mogelijk is) mag geen onderdeel zijn van onze maatschappij.

Het zijn geen incidenten en er moet nu iets gebeuren.
Maar ja, met onze politie zal er voorlopig niets veranderen...

2 opmerkingen:

  1. Ik heb Jaap van Donselaar nog helemaal niet gehoord over deze kwestie. Dus zal er wel niets aan de hand zijn en kan iedereen rustig slapen...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. JA Art1 en Vele Artikelen Meer laten Alle huidige kabinetten Geheel links liggen Waar het Op Beschermen Van ÒNS VOLK EN KINDEREN Àán Komt!

    ZIJN ZÈLF dé Éérste Óvertreder ér Ván!

    Bij Déze staat , wetten en Vérráád Behoeft Men Niét Áán te Komen Voor Bescherming Van Uw Gezin En Kinderen Òók !

    BeantwoordenVerwijderen